Les cançons èpiques: Estúpida Erikah

El quart concert del cicle de Músiques Invisibles va ser un recital de Lluís Bòria, el compositor, veu, guitarra i ànima dels egarencs Estúpida Erikah, que ens va regalar un concert en solitari ple de bon humor i de grans cançons.

El repertori ens va oferir perles del primer disc (1,2,3 Diumenge, Els Àngels ploren així, Iturralde González), cançons de l’EP “L’Hivern al cos” (Amb la preciosa Gominoles Gegants i amb el malefici de la balada d’en Joan Matraca, entre altres) i fins i tot ens va oferir una cançó recent que serà la banda sonora de l’espectacle 180 graus de cel de la companyia de teatre La Virgueria. En l’entrevista prèvia al concert va anunciar que el proper disc de llarga durada estarà format íntegrament per noves cançons i que sortirà a finals d’aquest mateix 2012!

Com és habitual als concerts d’Estúpida Erikah, el concert va acabar amb la memorable “Punch drunk love”. Abans d’arribar-hi, Lluís Bòria va tenir temps de fer algunes aplaudides versions de cançons com La Tieta, de Joan Manel Serrat, Un tros de fang i Tot torna a començar, dels Mishima, i fins i tot, el Wonderwall dels Oasis, cançons de Bruce Springsteen o l’Hallelujah.

Els companys de Diari de la Música han fet aquest muntatge:

Podeu veure més fotos del concert, aquí.

—–

El proper concert del cicle ja és aquí: NYANDÚ, 13 de juny! No us despisteu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s